Observator Sibian

Observatorul de dimineata 
Observatorul de dimineata este primul grupaj infromativ al zilei din Sibiu. In cadrul Observatorului se vor regasi cele mai importante stiri ale noptii, dar vor fi prezentate si evenimentele notabile de peste zi. Rubricile ‘’METEO”, ‘’REVISTA PRESEI’’ INFO-UTIL sau INFO-TRAFIC sunt menite sa aduca un plus de informatii telespectatorilor nostri. Primul jurnal informativ al zilei isi propune sa va prezinte zilnic stiri despre evenimentele cu caracter economic, social, cultural sau sportiv care se intampla in judetul Sibiu. Telespectatorii au la dispozitie telefonul redactiei (0269/230217) daca vor sa anunte un eveniment sau o stire din judetul Sibiu.  

Observaotorul de la ora 16 
Observatorul de la ora 16 dureaza cateva minute si cuprinde o sinteza a principalelor evenimente petrecute pana la ora pranzului dar si cele in curs de desfasurare. Stirile sunt prezentate intr-un ritm alert, dinamic de catre Laura Dobrota. Observatorul de la ora 16 il puteti urmari zilnic la Antena 1 Sibiu de luni si pana vineri. 

Observatorul de noapte
Observatorul de noapte cuprinde strile cele mai importante din ultimele 24 de ore. La Observtor realitatea este exprimata riguros si sustinuta numai de personaje credibile. Observatorul lanseaza si se implica in campanii care vor ajuta nu numai la intarirea spiritului civic, dar si la ideea de interactivitate cu telespectatorul. Urmariti Observatorul de noapte in fiecaer zi de luni si pana joi incepand cu ora 23: 20 
duminica, 26 iunie 2016


EURO - 1999.11.30 4.4653   USD - 1999.11.30 3.3719   

Sunny Acum in Sibiu : 11° C
Min : 9° C
Max: 12° C


Fii observator!
Funny videos
Politicianul care uita

Politicianul  care uita
Cuibul burlacilor
Cainele cantaret
Bebelusi  haiosi

Tribuna Romantic FM

Antena 1 Antena 2 Antena 3